foto550-dws6uc4n.1920x0

Groep 2/3

Onze groep

Onze groep bestaat uit 21 kinderen, 7 jongens en 14 meisjes. Op de maandag, donderdag en vrijdag is voorlopig juf Evelien in de groep. Op de dinsdag en woensdag is juf Denise in onze groep, totdat Juf Chantal weer herstelt is. 

 Start van de dag

Bij binnenkomst mogen zij op het digibord hun foto aanklikken. Zo weten wij direct wie er aanwezig zijn. Daarna kiezen de kinderen van groep 2 een werkje aan een tafel van groep 2 waar nog plek is. Groep 3 gaat aan hun eigen tafel aan het werk.

Eten en drinken

Om 10.15 eten en drinken we altijd iets. U kunt schoolmelk en schoolfruit voor uw kind regelen. Geeft u liever zelf iets mee dan zouden wij het fijn vinden als u een gezond hapje en drankje meegeeft.

Gymnastiek

Op maandagochtend en donderdagochtend gaan we gymmen in de gymzaal. De gehele groep 2 en 3 gymmen samen. De kinderen kunnen gymmen in hun hemd en onderbroekje, maar ze mogen uiteraard ook een tasje meenemen met t-shirt, broekje en schoenen.

 

Project

25 oktober 2016

We zijn van start gegaan met het project "Techniek". Met onze groep gaan we het vooral hebben over 'Het huis'. Wat we allemaal gaan maken en ontdekken verklappen we nog niet.

Wel willen we graag 2 dingen alvast ontvangen.

1. We hebben een pasfoto van de kinderen nodig. Dit gebruiken we bij een knutselwerkje

2. We willen vragen of u een foto wilt maken van jullie eigen huis. Het liefst het huis zo groot mogelijk op de foto. Wilt u de foto vervolgens mailen naar: vivianstolk@deeendragt.nl. Met deze foto gaan we uiteraard ook wat mee doen!

Alvast bedankt!