foto550-dws6uc4n.1920x0

Groep 4/5

In groep 4/5 zitten dit schooljaar 22 leerlingen. Er zijn 2 juffen; juf Rika op maandag, dinsdag en woensdag en juf Denise op donderdag en vrijdag. De kinderen van groep 4 zijn vrijdagmiddag nog vrij. Groep 5 is dan even fijn alleen met de juf.

Voorleeswedstrijd

09 oktober 2017

Maandag 9 oktober zullen de voorrondes plaatsvinden voor de voorleeswedstrijd! De kinderen zijn zich al goed aan het voorbereiden en een aantal hebben al een keer geoefend in de klas. 

De voorleeswedstrijd zal op dinsdag 10 oktober zijn!

Wereldzaken

06 oktober 2017

Afgelopen week zijn we begonnen met een nieuw blok van Wereldzaken!

Dit blok is het thema de stad, het dorp en het platteland. Hierbij gaan we tijdens de lessen in op verschillende onderwerpen, zoals de grote verschillen in hoe mensen wonen, over verschillende soorten vervoer (particulier vervoer, openbaar vervoer en goederenvervoer), luchtwegen en waterwegen en over hoe het landschap er in Nederland uit ziet.  

Over elk blok doen we 2 weken en we doen 2 lessen per week. Volgende week zullen we het blok afronden en na de herfstvakantie zullen we starten met Tijdzaken.  

Schooljaar 2017/2018

18 augustus 2017

Het nieuwe schooljaar gaat maandag 21 augustus weer van start. Voor onze groep starten we maandag met gym! Samen met juf Rika beginnen we dus in de gymzaal.