foto550-dws6uc4n.1920x0

Leerkrachten

Met een ondertitel

Op De Eendragt werken enthousiaste, betrokken juffen

Leerkrachten bij ons op school zijn actief in het verzorgen van een rustige, veilige sfeer in de groep. Zij hebben een goed beeld van de mogelijkheden van hun leerlingen en kunnen daar goed bij aansluiten. Zij coachen de leerlingen in het maken van eigen keuzes en dagen de leerlingen uit zelf oplossingen te zoeken voor allerlei vraagstukken. Zij bieden ruimte aan eigen inbreng van de leerlingen en weten door een open, vragende houding leerlingen telkens een stapje verder te brengen.

Zij benutten zoveel mogelijk de kansen die er zijn om leerlingen ‘al doende’ te laten leren. De leerkrachten zorgen er voor dat de leerlingen zicht krijgen op hun eigen ontwikkeling en maken samen met hen waar mogelijk keuzes in begeleiding en leerstofonderdeel. Door het gebruik van de takenkaarten leren zij de leerlingen planningen te maken en te reflecteren op eigen werk.

 

Team-2
rika-van-swieten.480x0
Rika van Swieten Directeur, leerkracht groep 4/5

Ik ben juf Rika, ik ben geboren in 1958 en ik ben niet alleen juf, maar ook nog de directeur en de IB-er van de school. Ik werk sinds 2001 op De Eendragt. Dit is de eerste school waar ik directeur ben. Soms heb ik tijdelijk of voor een langere periode 2 scholen onder mijn hoede. Op dit moment ben ik elke dag op De Eendragt. Voor dringende zaken bereikbaar op telefoonnummer 0186-661404 of 06-13051000

Ik heb het erg naar mijn zin op onze school, omdat er veel geleerd, hard gewerkt, maar ook veel gelachen wordt. Op De Eendragt vinden we het erg belangrijk dat iedereen zichzelf mag zijn en daar hou ik erg van. Buiten het werken op school hou ik ook erg van koken, lezen, tennissen, dansen (Argentijnse tango) en eten met vrienden. Ik woon in het centrum van Rotterdam.

Elise_Stehouwer
Elise Stehouwer Leerkracht groep 1/2

Hallo allemaal, ik wil me graag even voorstellen. Mijn naam is Elise Stehouwer en ben inmiddels 20 jaar 'juf '. Omdat ik heel fijn met juf Rika samengewerkt heb op mijn oude basisschool in Maasdam vond ik het super leuk dat ik met haar mee mocht verhuizen naar Zuid Beijerland. Dit is inmiddels mijn tweede schooljaar op de Eendragt en ik heb het enorm naar mijn zin. Ik woon zelf in Puttershoek met mijn man Gerard en twee kinderen, Daan en Fee. Zij zitten alle twee op het hoeks lyceum. Verder vind ik het erg leuk om een rondje te rennen of een potje te tennissen.

Eveline_Vos
Evelien Vos Leerkracht groep 2/3

Ik ben Evelien Vos-Kleijn, geboren in 1973. Mijn huis staat in Klaaswaal, waar ik woon met mijn man, Edwin, onze kinderen Matthijs (2001), Nienke (2004)en Sjoerd (2007). Een gezellige boel met onze kittens Elsje en Eline, onze konijnen Pieter en Gijs en laat ik onze guppies nou niet vergeten. En wie weet komt er ook nog eens een hondje! Verder vind ik het heel leuk om te koken en te bakken, daarnaast kijk ik graag films en detectives, lees ik graag en ben graag buiten aan het wandelen, fietsen of in de tuin bezig.

In 1995 ben ik van de Pabo gekomen en sindsdien heb allerlei groepen mogen draaien. Met heel veel plezier heb ik al die jaren op de Dubbeldekker in Numansdorp gewerkt. Nu ben ik heel blij dat ik juf mag zijn op de Eendragt!

Marjan_Broere
Marjan Broere Leerkracht groep 1/2

Ik ben juf Marjan en woon samen met mijn man en twee kinderen in Nieuw-Beijerland. Toen ik in 1993 van de PABO kwam ben ik direct gaan werken op een school in Schiedam. Daar heb ik eerst een jaar groep 1/2 gedaan en daarna wisselend groep 3 en/of 4. In 2002 ben ik op De Eendragt komen werken. Nog steeds vind ik het erg leuk en gezellig op de Eendragt.In mijn vrije tijd zing ik in popkoor Pop-up en lees ik graag boeken. Ik vind het ook erg leuk om met mijn kinderen naar de speeltuin, dierentuin of theater te gaan. Maar ook lekker met hen knutselen of koekjes bakken op een regenachtige dag is altijd een feestje.

Cory_Koopman
Corry Zinser Leerkracht

Ik werk op de maandagochtend, de dinsdag vanaf 10.30 uur en de woensdagochtend . Iets over mijzelf: Ik woon in Oud-Beijerland en heb een zoon en een dochter die bij mij wonen.  Op de Eendragt werk ik al meer dan 25 jaar, dat betekent dat ik het hier prima naar mijn zin heb. In al die jaren is er veel veranderd maar wat voor mij altijd zal blijven is het plezier in het werken met kinderen, hun spontaniteit, enthousiasme het is nooit saai en elke dag is anders.

Denise_Vergeer-1
Denise Vergeer Leerkracht groep 4/5

Hallo!

Ik ben juf Denise en ik ben de juf van groep 4/5. Dit doe ik samen met juf Rika.
Voor ik hier kwam werken heb ik eerst een jaar invalwerk gedaan op verschillende basisscholen. Zo ben ik ook terecht gekomen bij OBS de Eendragt en mocht ik hier lekker blijven!

Ik woon in Oude-Tonge samen met mijn vriend Michael. Wij zijn nog druk bezig aan ons huis en tuin, maar we maken natuurlijk ook tijd voor andere dingen, zoals leuke dingen doen met vrienden, sporten in de sportschool en ik doe vrijwilligerswerk bij de dierenbescherming. Ik rijd dan mee op de dierenambulance.

Thuis hebben wij twee konijnen (Zara en Zorro) en twee poezen (Nuka en Nya).

20170819-121938-2
Marijke Leerkracht groep 6/7

Hallo!

Ik ben Marijke en ben de nieuwe juf in groep 6/7 dit jaar.

Voor ik hier kwam werken heb ik jaren op de Dubbeldekker in Numansdorp gewerkt.

Ik woon in Puttershoek en soms ben ik ook in Numansdorp te vinden bij mijn vriend Wim.

Ik ben dol op lekker eten, om zelf te maken,  maar zeker ook in een gezellig restaurantje.Ook ga ik graag hardlopen; Muziek op mijn oren en gaan!

Stiekem hou ik ook erg van slapen; eerst nog even lezen en dan heerlijk slapen.

Bij Wim hebben we 1 poes Saartje en 4 geiten

IMG_7296
Annelies Struijk Leerkracht groep 8 en IB

Ik ben juf Annelies en werk alweer sinds 2008 op De Eendragt. Na de Pabo kon ik hier meteen drie dagen komen werken, de overige twee dagen werkte ik op een andere basisschool. Het jaar erna kon ik fulltime komen werken en dat doe ik nu nog steeds. En al heel wat jaartjes voor groep 8. Ik heb het hier heel erg naar m'n zin!

Zelf woon ik in Den Haag samen met mijn vriend Rogier. Als ik vrij ben ga ik het liefst gezellige dingen doen met m'n familie of vrienden. Ik maak graag stedentripjes, uitgaan en tennissen vind ik erg leuk om te doen,  ik ren af en toe een rondje of ik ga lekker lezen.

112
Chantal van Kleef leerkracht groep 2/3

Mijn naam is Chantal van Kleef en werk sinds dit schooljaar op De Eendragt.

Ik woon in 's-Gravendeel met mijn man, zoon en dochter.

Voordat ik naar De Eendragt kwam, heb ik jaren gewerkt in Maasdam. Daar heb ik Juf Rika, Juf Mirjam en juf Elise ontmoet. Op school zijn, voelt goed en gezellig!

Dat is belangrijk, om je goed en veilig te voelen en dat is waar ik samen met juf Vivian hard aan wil werken in onze groep zodat ieder zich kan ontwikkelen op een fijne manier.

 

 

Zoetine van der Stoep Leerkracht groep 6/7 en IB

Met de start van het schooljaar 2016/2017 ben ik op De Eeendragt komen werken. Ik werkte al eerder met juf Rika op Het Anker en werk ook op Het Actief college in Oud-Beijerland